DOGAĐAJI

12:00  O seksualnom nasilju i direktivi EU  |  Karlovac

Ženska grupa Korak Karlovac bit će danas domaćin tematske sjednice županijskog tima za prevenciju i suzbijanje nasilja u obitelji i nad ženama. Teme su problemi seksualnog nasilja, važnost europske direktive o uspostavi minimalnih standarda za prava, potporu i zaštitu žrtava kaznenih djela. Početak je u 12 sati u Knjižnici za mlade.

10:00  Stručno usavršavanje 100 učitelja i nastavnika  |  Karlovac

Stručno usavršavanje za 100 učitelja i nastavnika iz cijele Hrvatske održat će se danas u Gimnaziji Karlovac. Na radionicama će se moći upoznati i isprobati inovativne metode poučavanja. Početak je u 10 sati u Maloj školi.

11:00  Pat i Mat, animirani film   |  Karlovac

Animirani film  poznat kao "A je to" danas se prikazuje u Zorin domu od 11 sati.

11:00  Dvorana Mladost slavi pola stoljeća  |  Karlovac

Školska sportska dvorana Mladost na Rakovcu danas će svečano proslaviti svojih 50 godina. U 10:15 sati bit će otkrivena spomen ploča poginulim hrvatskim braniteljima sportašima i sportskim djelatnicima, a u 11 sati je premijera dokumentarnog filma.

14:00  Kestenijada u amfiteatru  |  Duga Resa

Kestenijada u amfiteatru u Dugoj Resi bit će danas od 14 do 17 sati. Organizator je Odred izviđača Spider.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om