Karlovac
Vrijedna donacija Veneto banke za lakši rad učenika

Šumarska škola bogatija za 50 računala

objavljeno 8.5.2014. u 14,29
kompjuteri_1.JPG
kompjuteri_2.JPG
kompjuteri_3.JPG
kompjuteri_4.JPG
kompjuteri_5.JPG
kompjuteri_6.JPG
kompjuteri_7.JPG
  • kompjuteri_1.JPG
  • kompjuteri_2.JPG
  • kompjuteri_3.JPG
  • kompjuteri_4.JPG
  • kompjuteri_5.JPG
  • kompjuteri_6.JPG
  • kompjuteri_7.JPG
 
Karlovac - Karlovačkoj Šumarskoj i drvodjeljskoj školi Veneto banka donirala je pedeset računala.

Iako se ne radi o novim računalima, itekako će dobro doći učenicima škole.

"Naša stara računala ne podržavaju baš svaki program koji želimo instalirati. A kako smo strukovna škola, naših puno sadržaja prati računalstvo i imamo jako puno računalstva u struci. Meteorološki tehničari su svakodnevno prisuti na računalu, a isto tako i drvodjeljski tehničari i duzajneri", kaže ravnateljica Škole, Đurđica Janjanin.

Veneto banka svake godine sudjeluje sa određenim donacijama školama, kaže direktor Sektora poslovanja s građanstvom Veneto banke, Dubravko Brklje.

"Iznimno nam je zadovoljstvo što možemo sudjelovati sa tom donacijom koja će omogućiti puno bolji, brži i kvalitetniji rad kako učenika, tako i nastavnika, a i cijelog stručnog osoblja".

Cilj škole je obrazovni rad učiniti što kvalitetnijim, a u planu je novim računalima opremiti još jednu učionicu, najavila je ravnateljica, za što pomoć očekuju od Karlovačke županije.

"Mi na redovitim koordinacijama , u svojstvu osnivača srednjih škola u Karlovačkoj županiji, potičemo i stimuliramo ravnatelje da se javljaju na razne natječaje. Nadam se da ćemo pomoći u opremanju još jedne učionice u ovoj školi", kaže dožupan Ivan Banjavčić.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious