Sport
Nogomet: Pretposljednje 25. kolo Prve i Druge županijske lige

Duga Resa i Korana osigurale naslove

objavljeno 28.5.2012. u 8,55
nk_duga_resa_1.jpg
  • nk_duga_resa_1.jpg
 
Karlovac - Nogometaši Duge Rese, kolo prije kraja sezone, osigurali su naslov prvaka Prve županijske nogometne lige. Dugorešani su jučer, u utakmici pretposljednjeg 25. kola nadigrali VOŠK u Belavićima s 1:0, dok je Ogulin sa 4:1 poražen u Rečici od Mladosti.

U ostalim susretima 25. kola postignuti su sljedeći rezultati: Draganić – Mostanje Auto lim lak 1:4, Croatia '78 – Cetingrad 3:3, Dobra Sveti Petar – Vatrogasac 2:6, Mladost Zagorje Ogulinsko – Vrlovka 1:4 i Oštarije – Zrinski Ozalj 1:2.

Naslov je osigurala Duga Resa sa 61 bodom, ispred Ogulina koji ima 7 bodova i utakmicu manje, treći je Zrinski sa 44 boda. Osim Mladosti iz Zagorja Ogulinskog, Cetingrada, VOŠK-a i Oštarija, koji su sigurni putnici za Drugu županijsku ligu, u zonu ispadanja pao je i Draganić.

I u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi pitanje prvaka riješeno je u preposljednjem 25. kolu. Nogometaši Korane nadigrali su na domaćem terenu Mrežnicu s uvjerljivih 5:0 i osigurali naslov, ispred Vojnića '95, koji je na svom travnjaku neočekivano poražen od Petrove Gore s 2:1. U ostalim susretima postignuti su sljedeći rezultati: Rakovac – Šišljavić 7:3, Krnjak – Josipdol 5:2, a u ranije odigranom dvoboju Kupa je kao gost nadigrala Frankopan sa 4:0. Slobodna je bila novigradska Dobra.

Korana je s 50 bodova osigurala naslov prvaka, ispred Vojnića '95 koji ima četiri boda manje, a treći je Šišljavić sa 41 bodom.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious