Županija
Grad Karlovac odabrao udrugu Izvan fokusa za organiziranje božićnih i novogodišnjih događanja

Božić i N.godina u režiji Izvan fokusa

objavljeno 27.9.2017. u 10,35
doček_1.jpg
  • doček_1.jpg
 
Karlovac - Udruga Izvan Fokusa ovogodišnji je organizator manifestacije "Božićno-novogodišnja događanja 2017./2018." koja će se održati tijekom prosinca 2017. i siječnja 2018. godine u gradskom središtu. Rezultat je to javnog poziva Grada Karlovca na kojem je odabrana Udruga Izvan Fokusa kao organizator.

Cijela manifestacija "Advent u Karlovcu" trajat će punih deset dana, a ponudit će Karlovčanima glazbene događaje, finu hranu, vatroment i puno zabave.

Izvan fokusa tako najavljuje jaka glazbena imena koja će zasvirati u programu karlovačkog Adventa, a same kućice bit će smještene duž Šetališta Franje Tuđmana.
Nastupi zborova, urbani koncerti poput Pavela i Detoura?
- Za sam Advent bit će tu mnoštvo izvođača. Već smo dogovorili nastupe zborova, a ostvarena je i suradnja s Glazbenom školom Karlovac. Još nije potvrđeno, ali ekskluzivno za Radio Mrežnicu mogu najaviti i imena poput Pavela i Detoura jer nam je cilj organizirati koncerte nešto urbanijeg sadržaja. I još jedna ekskluziva, Advent se održava na Šetalištu Franje Tuđmana, poručuje organizator Filip Trezner.
U adventskim kućicama i kobasice, štrudle, štrukle...
U adventskim kućicama, osim nezaobilaznih kobasica, bit će tu mnogo slasnih delicija koje će Karlovčanima oživjeti pravi duh Božića.- Želimo da karlovački advent bude različitiji od zagrebačkog pa ćem ou ponudu uvesti i tradicionalna jela poput štrudli i štrukli, a s obzirom na predivan ambijent parkova, Karlovčani će sigurno uživati u Adventu, ističe Trezner. Udruga Izvan Fokusa Karlovčanima je poznata kao organizator niza zabavnih i kulturnih događanja u Karlovcu, od rođendanske proslave Grada Karlovca ove godine na Trgu bana Jelačića, do Foto dana mladih i drugih.
Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious