Karlovac
Za osam radnih mjesta 24 kandidata

U utorak testiranje za načelnike Pol. postaja

objavljeno 26.9.2012. u 8,28
policija_auto5.jpg
  • policija_auto5.jpg
 
Karlovac - Dvadesetčetvorica kandidata koji su se prijavili za osam načelničkih pozicija u PU karlovačkoj, u utorak će na testiranje.

Među prijavljenim kandidatima za načelnike policijskih postaja Karlovac, Duga Resa, Ogulin, Ozalj, Slunj i Vojniće te Postaje prometne policije Karlovac i Postaje granične policije Maljevac ima i poznatih imena - na primjer aktualni načelnici PP Karlovac Damir Brcković, Saša Lenard načelnik Postaje prometne policije, Nenad Kranjčec načelnik postaje Ozalj, Josip Žgela načelnik u Dugoj Resi, Dražen Živčić načelnik u Slunju...

Ambicije za rukovodeće mjesto imaju i Juraj Pavlinić nekadašnji načelnik prometne policije, Željko Magdić nekad načelnik karlovačke postaje, ali i Jadranko Makarić - voditelj smjene u OKC-u.

Na žalost, među kandidatima nema niti jedne žene.

Inače, testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja. Oni koji ostvare najmanje pet bodova idu na intervju 4. i 5. listopada pred Povjerenstvo. Tko u njemu sjedi nije poznato.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious