Karlovac

Subotnji početak proslave 438. rođendana

objavljeno 23.6.2017. u 13,03
zvijezda_bal.JPG
  • zvijezda_bal.JPG
 
Karlovac - Ispred Gradskog kazališta Zorin dom svečano će sutra (subota) biti otvorena skoro trotjedna proslava 438. rođendana grada Karlovca.

Barjak grada Karlovca pred Zorin dom će donijeti Karlovačka građanska garda u pratnji Karlovačkih mažoretkinja, Puhačkog orkestra grada Karlovca i FA Matija Gubec.

Nakon što u 20 sati bude podignut gradski barjak i održan zabavni program, u šancu će se održati prvi u nizu slavljeničkih koncerta. Od 21 sat nastupa The Beatles Revival Band, jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova. Osnovani su 1994., a glavni pokretači su Erik Malnar i Alen Širola.

Istu večer u 21 sat počinje i Infinity festival na poligonu Kinološkog kluba, a već u nedjelju poslastica na Glazbenom paviljonu - otvaranje 18. Međunarodne ljetne škole gitare i koncert Karlovačkog komornog orkestra sa solistima u 21 sat.

Što će se sve moći vidjeti i poslušati do 13. srpnja može se pratiti na www.karlovac.hr, a sve vodi k najvažnijem događaju - Rođendanskom balu i slavlju u povodu 438. rođendana grada na Starom placu.

Prijave su u toku, pa svi koji nisu rezervirali svoje mjesto za bal to mogu učini već sada. Do sada je prijavljeno 210 plesnih parova.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious