Županija
Anketa: Koliko su Karlovčani zadovoljni uslugama Toplane?

Karlovčani (ne)zadovoljni uslugama Toplane

objavljeno 21.4.2017. u 10,09
toplana_blagajna_1.JPG
toplana_dim_1.JPG
toplana_kutak_1.JPG
  • toplana_blagajna_1.JPG
  • toplana_dim_1.JPG
  • toplana_kutak_1.JPG
 
Karlovac - I dok u karlovačkoj toplani kažu da čine sve kako bi Karlovčani bili zadovoljni kvalitetom grijanja i cijenom, kratka anketa među građanima pokazuje da baš i nisu.

Karlovčani nisu pretjerano zadovoljni, a najviše im smeta pucanje cijevi.

- Ja se grijem na klasično grijanje, ali moja kćer se grije na Toplanu. Ugradili su kalorimetre pa ne griju cijeli stan, ali jako je to loše. Cijevi stalno pucaju pa to moraju mijenjati svako malo, rekla je jedna Karlovčanka.

Drugi pak misle je cijena grijanja skupa. Jedna Karlovčanka kaže kako cijelu zimu bez obzira na niske temperature, u njenom kućanstvu nisu grijali cijeli stan jer bi im tada troškovi bili značajno skuplji od npr. tisuću kuna. Redovni su platiše pa si ne žele stvoriti dugovanja zbog nemogućnosti plaćanja visoke cijene usluga Toplane.

Građanin iz Novog Centra kaže kako je istina da je ove sezone, grijanje platio za oko 25% manje nego prošle sezone. Jedino nije siguran je li to zbog vlastite štednje i opreza ili novih koeficijenata koje su najavljivali u Toplani. On smatra da je najveći problem u kvaliteti usluge Toplane jer isporuka toplinske energije nije bila onakva kakva bi trebala biti.

- Ali bilo je dosta hladno ove sezone. Dolazne temperature do podstanice nekada su znale biti oko 50 stupnjeva, a trebale su biti najmanje 80, kako bi se temperatura mogla prilagoditi da bude ugodno za boraviti u stanu, kaže stanovnik Novog Centra.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious