Crna
Od devet prometnih dvije su bile s najtežim posljedicama

Jučer dvoje poginulih u prometnim nesrećama

objavljeno 21.1.2012. u 8,05
a1_prometna_1.JPG
a1_prometna_2.JPG
a1_prometna_3.JPG
a1_prometna_4.JPG
a1_prometna_5.JPG
a1_prometna_6.JPG
a1_prometna_7.JPG
  • a1_prometna_1.JPG
  • a1_prometna_2.JPG
  • a1_prometna_3.JPG
  • a1_prometna_4.JPG
  • a1_prometna_5.JPG
  • a1_prometna_6.JPG
  • a1_prometna_7.JPG
 
Karlovac - Od ukupno devet prometnih nesreća koliko se dogodilo jučer, dvije su bile teške i s najtežim posljedicama.

Na A1 poginuo je 45-godišnja iz Nove Gradiške. A do nesreće je došlo jer 77-godišnji vozač nije poštivao prometnu signalizaciju.

Kako je pojasnila policija, 45-godišnjak je vozio teretno vozilo koje se pokvarilo na 47. kilometru. Propisno je označio i osvjetlio svoje vozilo te o kvaru izjestio djelatnike autoceste koji su odmah postavili prometnu signalizaciju kojom su zabranili promet A1 i vozače preusmjeravali na čvor Karlovac tj. izlazak s autoceste.

Međutim, 77-godišnjak s Krka u BMW X5 njemačkih registarskih oznaka zanemario je sve oznake zabrane i nastavio put prema jugu, a tada je svom silinom na 47. kilometru udario u nesretnog 45-godišnjaka koji se nalazio iza svog pokvarenog kamiona.

Druga pak nesreća s tragičnim krajem dogodila se ujutro, oko 8 sati na D23 u Gornjem Zvečaju. 65-godišnjak iz Generalskog Stola svojim je Golfom putovao u pravcu Duge Rese, kada je zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotni trak te se sudario sa Seatom kojim je upravljao 50-godišnjak iz Jaske.

65-godišnji vozač Golfa teško je ozlijeđen i liječnici su se sve do noćas borili za njegov život. Na žalost, vozač je preminuo.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious