Županija
Županijska uprava za ceste najavljuje

Uskoro radovi na 8 prometnica u županiji

objavljeno 20.3.2017. u 10,57
boris_kozjan.JPG
  • boris_kozjan.JPG
 
Karlovac - Županijska uprava za ceste uskoro će krenuti s izvanrednim održavanjem županijskih ilokalnih cesta na području županije.

Naime, zahvaljujući novcu dobivenom od Hrvatskih cesta i višku prihoda od poslovanja, Županijska uprava za ceste prvim je rebalansom povećala svoj proračun za 4,6 milijuna kuna. On sada iznosi 32,6 milijuna kuna.

Novac je stigao još lani, ali na početku zime kada građevinska sezona završava. Zato su ga tek sada rebalansom uvrstili u svoj proračun, a uskoro kreću i radovi, najavio je ravnatelj ŽUC-a Boris Kozjan.

- Obavili smo javnu nabavu i predviđene dionice sada su stavljene u 1. izmjene i dopune plana. Čim se steknu uvjeti, a sve je više dobrog vremena to ćemo i realizirati.

U planu je sanacija pontonskog mosta u Zvečaju, sanacija dijela ceste koja vodi od Slunja preko Cetingrada do granice s BiH, zatim klizišta u Tatar Varoši te ceste Lađevac – Furjan – Bogovolja.  Osim toga radit će se i na lokalnim cestama u Vojniću, Cerovcu i Ribniku, a konačno će biti zamijenjen i već mjesecima pokvareni semfor u Ogulinu.

Kozjan je naglasio i kako je nakon mjeseci kontrole poslovanja, državna revizija ŽUC-u dala bezuvjetno mišljenje.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious