Županija

Za Pirate dodatna projekcija na Dubovcu

objavljeno 19.6.2017. u 14,50
Karlovac - Zbog velikog interesa publike, novi nastavak Pirata s Kariba "Salazarova osveta" osim večeras, bit će na Starom gradu Dubovac prikazan i sutra. Time se dodatno obogaćuje program "Film za van" koji će i sutra i u srijedu prikazati po dva filma u jednoj večeri.
Ulaznice su u pretprodaji dostupne u KAtravelu ili na KINO.hr, a osim za «Pirate s Kariba» za koje karata ima samo za sutra, mjesta ima još i za filmove «Mumija», «Poruka u boci» i «Transformerse». Ograničeni broj ulaznica dostupan je u poslovnici KAtravela i putem Kino.hr, a ukoliko preostane ulaznica bit će ih moguće kupiti i na blagajni na ulazu.

- Pod zvjezdanim nebom atrija Starog grada Dubovcap rikazat će se popularni filmski hitovi: «Pirati s Kariba» večeras u 21:30 sati, potom film «Mumija» u utorak u 21:30 sati te dodatna projekcija Pirata s Kariba u 23:30 sati, a  čak dva filmska naslova čekaju vas i u srijedu - «Poruka u boci» s početkom u 21:30 sati te hrvatska premijera  «Transformers: Posljednji vitez»  u 23:55 sati.

Od početka programa više stotina Karlovčana prisustvovalo je filmskim projekcijama, a velika potražnja nastavlja se i u ovom tjednu.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious