Županija
Ozalj danas dobio gradsko vijeće i najmlađeg predsjednika HDZ-ovog Branka Zoretića

Mladi Zoretić (28) na čelu ozaljskog vijeća

objavljeno 19.6.2017. u 13,50
BRANKOnsl.jpg
  • BRANKOnsl.jpg
 
Ozalj - Na čelu ozaljskog vijeća od danas je mladi Branko Zoretić (28), a ozaljski će vijećnici i dalje kao prvi u Karlovačkoj županiji umjesto tona papira, odsad sve materijale imati na tabletu. No, tu nije kraj vijestima, jer u ozaljskom vijeću sjedi i Josip Broz, i to ni više ni manje, iz HDZ-a.

Zoretić je danas izabran za šefa ozaljskog vijeća, a u izjavi za Radio Mrežnicu rekao je:

- Surađivat ćemo s opozicijom jer i oni imaju dobre ideje. Naravno da nećemo sve ideje i prijedloge moći usvojiti, ali one najbolje i najdobronamjernije, svakako ćemo uvažiti. Ne možemo ih uvijek "poklopiti" jer je 15 glava pametnije od 8 ili 9. Najbitnije je da surađujemo, a najvažniji su nam europski projekti, naglašava Zoretić.

HDZ u vijeću ima 7 mandata, a dvojica nezavisnih Vergot i Kalčić podržat će većinu ove stranke. SDP-HNS-HSU ima šest mandata.
SASTAV VIJEĆA: Irena Šimunić, Kristina Bakin Mlačak, Dino Šekerović i Ivanka Tomak Marković su vijećnici SDP-a, a HNS-ovi su Ivica Benković te HSU-ov Andrija Latin.HDZ-ovi vijećnici su Boris Guštin, Miroslav Cigić, Gordana Basar, Branko Zoretić, Josip Broz, Ivan Ćupor i Stjepan Zoretić, a tu su i dva nezavisna Igor Kalčić i Damir Vergot.

Novi vijećnici danas su dobili tablete, nove, čime će Ozaljčani štedjeti na papiru, a mogu ih uzeti i kući. Po završetku mandata, vraćaju ga.

- Danas sam posjetila sve vijećnike da su prisegli i da od sada svi zajedno moramo raditi na boljitku Ozlja. Svaki osobni interes moraju odbaciti i prihvatljivo je samo raditi u javnom interesu, istakla je Gordana Lipšinić, gradonačelnica Ozlja.

Uz sve ove simpatične vijesti iz Ozlja, vjerojatno najsimpatičnije zvuči i ona da u ozaljskom vijeću odsad sjedi i Josip Broz, i to iz HDZ-a.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious