Županija
Demokracija na najjače u Dugoj Resi: osebujnog autora koji je pisao protiv sadašnje HSS-ove vlasti prijavili

Prijavili "Peru Dugareščana"FB-u i utišali ga

objavljeno 19.5.2017. u 9,19
20170519_091907_resized.jpg
20170519_092121.jpg
  • 20170519_091907_resized.jpg
  • 20170519_092121.jpg
 
Karlovac, Duga Resa - Izgleda da demokracija i objave na društvenim mrežama ne odgovaraju svima, točnije, odgovaraju im kad njima ide u prilog.

Da je očito da živimo daleko od demokracije na koju se svi jako vole pozivati, dokaz je i prijava Facebooku koju je "odradio" netko kome nije odgovaralo pisanje osebujnog i dobro informiranog autora Pere Dugareščana. Ovaj profil FB je naime, ugasio, nakon što su Peru prijavili vjerojatno oni o kojima je pisao.

Riječ je o "udaru" od najmanje pedesetak prijava nakon kojih je FB reagirao i ugasio Perin profil pod objašnjenjem da je lažan.

Pera Dugareščan pred izbore je sakupio velik broj frendova, a svojim objavama "gađao" tamo gdje boli. Moglo se pročitati kako se zapošljava po Dugoj Resi, tko je gdje "smješten" i po kojoj liniji, a Pera je stalno "pikao" HSS-ovu vlast, nikog ne imenujući. I dok neki s govornica gradskog vijeća i po društvenim mrežama mogu slobodno vrijeđati, zanimljivi Pera koji je u kratko vrijeme skupio brojne obožavatelje i čitatelje, sad je na hlađenju.

Karlovac je ipak nešto demokratičniji po tom pitanju. Njihov bloger Franjo karlovački "radi" puno duže, kritizirajući i "pikajući" HDZ-ovu vlast, ali i pozivajući Karlovčane na ljubav, ljubav prema gradu i promjenu. Uz brojne obožavatelje, osobito plavuše, Franjo u Karlovcu ipak može biti sretan jer još uvijek može slobodno pisati.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious