Karlovac

Aquatika u finalu za Grand PRix HUOJ-a

objavljeno 17.2.2017. u 16,20
Karlovac - Među 36 finalista nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću je i karlovački Slatkovodni akvarij Aquatika.

Podsjetimo, za najprestižniju nagradu za odnose s javnošću u Hrvatskoj prijavljen je rekordan broj projekata – čak 68, a žiri ih je ocjenjivao u 12 kategorija. U finale ulaze po tri projekta iz svake kategorije, tj. ukupno njih 36.

Za Grand PRix za odnose s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi prijavljeno je sedam projekata, a finalisti su:  Grad Karlovac i Javna ustanova Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Millenium promocija: „Svečano otvaranje i pozicioniranje karlovačke Aquatike - prvog slatkovodnog akvarija u Hrvatskoj“,
Javna ustanova u kulturi Tvrđava kulture Šibenik: „Više od stvarnosti - prva godina revitalizirane tvrđave Barone“, Hauska & Partner za Grad Zadar Upravni odjel za razvitak otoka i zaštitu okoliša: „Kampanja: Zato što volim Zadar“.

Žiriju, kolegama iz struke te svima ostalima zainteresiranima za dobru praksu odnosa s javnošću u Hrvatskoj finalisti će svoje projekte uživo predstaviti na Smotri finalista 2. ožujka u Zagrebu. Pobjednici će biti objavljeni na svečanosti Grand PRixa 16. ožujka. Istodobno će se dodijeliti Grand PRix za doprinos struci.

A nakon što je Hrvatska gorska služba spašavanja proglašena Komunikatorom godine, idući će se tjedan objaviti Antikomunikator godine, tj. osoba koja je zaslužila „Šipak godine“.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious