Županija

Salsa zavladala Foginovim

objavljeno 16.7.2017. u 8,30
IMG_7859.jpg
  • IMG_7859.jpg
 
Karlovac - Prava opuštena subota na Foginovom.

Drugog dana Riječnog kina ritmovi salse su zavladali Foginovim kupalištem. Posjetitelji su se okupili kako bi uživali u plesu i glazbi te pritom iskoristili priliku da nauče korake salse od profesionalnih plesača koji su održavali radionice. Kao odmor od učenja osnova salse uslijedio je film Divlja salsa, koji je zabavio i nasmijao publiku. Cijela večer protekla je u veselom duhu i odličnoj atmosferi, a oni koji nisu uspjeli posjetiti radionice salse tijekom popodneva, priključili su im se i nakon gledanja filma.

Nakon drugog dana Riječnog kina danas slijedi turnir u šahu, u partnerstvu s Karlovačkim šahovskim klubom. Prijaviti se mogu prijaviti svi punoljetni zainteresirani za naprezanje malih sivih stanica. Turnir počinje od 10:00 h i traje do 12:00 h.

Sutra Riječno kino uz Karlovačko odlazi u Dugu Resu, gdje će biti prikazan film Povijest ljubavi, u 21:30 h. Uoči projekcije u 21:00 h, bit će održan "Mali kviz za velike ljubitelje filma". Sudjelovati se može preko mobilnog interneta, dok će pitanja biti prikazana na filmskom platnu. Pobjednike očekuje i nagrada, tako da ne oklijevajte, nego se pridružite i naučite nešto novo.

Nakon Duge Rese, Riječno kino uz Karlovačko se seli u još jedan grad unutar županije, Ozalj. Na ozaljskom Gradskom kupalištu na Kupi u 21:30 h prikazuje se film Trainspotting 2, nastavak kultnog škotskog filma kojega s oduševljenjem sigurno iščekuju mnogi. Prije filma, u 20:00 h odvija se Slušaona powered by Bixio Music Group.

 

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious