Županija
Zbog slučaja "Mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba" u Ogulinu, oglasio se Klub vijećnika SDP-HNS u tamošnjem Gradskom vijeću

SDP-HNS Ogulin: Tražimo ostavku uhićenog

objavljeno 16.2.2017. u 11,01
Ogulin - Klub vijećnika SDP-a i HNS-a u Gradskom vijeću Ogulina, pozvao je vijećnika koji je krajem prošlog tjedna uhićen i kazneno prijavljen za "mamljenje djece za zadovoljavanje spolnih potreba" da podnese ostavku.

Tko je osumnjičeni gradski vijećnik u SDP-u i HNS-u kažu da ne znaju, ali tvrde da niti jedan od njihovih sedam vijećnika "nije uhićen zbog sumnji u ovako gnjusno djelo".

- Oštro osuđujemo postupak našeg kolege, bez obzira o kome je riječ, te ga pozivamo da iz moralnih razloga podnese ostavku. Ne želimo presuđivati nikome unaprijed, ali smatramo da do okončanja postupka nema što tražiti u našim redovima. Ako se utvrdi da nije kriv, javno ćemo mu se ispričati, ali u suprotnome zaslužuje najoštriju, zakonom propisanu kaznu, poručuju iz Kluba vijećnika SDP-HNS u ogulinskom Gradskom vijeću.

Pozvali su i predsjednika Gradskog vijeća Milana Sabljaka da se i on javno izjasni što misli o ovom slučaju. 

- I da poduzme sve kako bi se utvrdilo o kome je riječ i može li taj vijećnik i dalje obnašati svoju vijećnićku dužnost, zaključuju.

Policija je nedavno medijima potvrdila da su uhitili 55-godišnjeg Ogulinca zbog spomenutog kaznenog djela, ali budući se radi o djelu počinjenom na štetu djece ili maloljetnih osoba, detalje o takvim događajima ne navode.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious