Županija

Mladi SDP-a: Gdje je ozaljski Savjet mladih?

objavljeno 16.2.2017. u 8,23
forum mladih sdp.jpg
  • forum mladih sdp.jpg
 
Ozalj - Nakon seniora probudili su se i ozaljski mladi SDP-ovci. U svom priopćenju prozvali su gradsku vlast za nerad, nemar i nepostojanje Savjeta mladih grada Ozlja.

"Savjet mladih Grada Ozlja trebao bi biti podrška i savjetodavno tijelo gradonačelnice Gordane Lipšinić, međutim aktivnosti, rad i djela Savjeta ostala su nam nepoznata.
Na službenim stranicama Grada Ozlja, pod rubrikom Savjet mladih, postoji svega jedno Izvješće o radu i to za 2015.godinu te jedan Program rada za 2017.godinu. Gdje su bili? Što su radili? Osim što vole otputovati na vikend u Trogir.
Savjet mladih trebao je raspravljati o problematici mladih u Ozlju, nedostatku sportskih aktivnosti te je trebao napisati Akcijski plan djelovanja za mlade. Plana za mlade nema, kao ni vremenika aktivnosti Savjeta. Program djelovanja nije izrađen, a kamoli donesen  i proveden. Odlazak na Nacionalnu konferenciju neće napisati Program djelovanja, treba sjesti i raditi.
Gradonačelnica se u svojoj kampanji izrazito voljela obraćati mladima i obećavati im sportsku dvoranu, aktivnosti i okupljanja, no danas čak ni ne potencira sastanke sa Savjetom mladih, odbija svaku inicijativu suradnje s Forumom mladih SDP-a što dovodi do zaključka da sve ostalo na pukim riječima.
Forum mladih primjećuje da se Savjet mladih Grada Ozlja ne sastaje ni ne provodi zadane aktivnost i iz Programa za 2017.godinu. Proračun Savjeta mladih ne postoji pa stoga ni nema financijskog plana.
No, u Ozlju je to tako, umjesto da u Savjetu sjede najkvalitetniji mladi ljudi s područja Grada, jedino što je potrebno pri izboru članova je članska iskaznica HDZ-a.
"

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious