Afere
Anonimno pismo protiv NK Karlovca - optužuje se bivše, bivše vodstvo i trenera Pamića za kupovinu ulaska u 1. ligu

Pamić:Suci su me najviše kažnjavali

objavljeno 16.12.2011. u 23,28
nk_karlovac_ulaz_1.jpg
pamić_01.JPG
neven_šprajcer.JPG
rudar_1.jpg
  • nk_karlovac_ulaz_1.jpg
  • pamić_01.JPG
  • neven_šprajcer.JPG
  • rudar_1.jpg
 
Karlovac - Baš u trenutku kada se ugledalo svjetlo na kraju tunela i rodio tračak nade da bi problem karlovačkog nogometnog prvoligaša mogao uz pomoć stranog investitora dobiti i sretan epilog buknula je nova afera vezana uz klub s Korane.

Anonimnim pismom redakciji portala Index.hr obratio se, navodno, bivši nogometaš, a sad djelatnik kluba koji tvrdi kako je NK Karlovac u prvoligaško društvo ušao kupovinom utakmica, a kao glavne aktere naveo Nevena Šprajcera, Krešimira Perkovića i Igora Pamića. Anonimus je također istaknuo kako je sve lako provjeriti kod Nikice Rudara dugogdišnjeg djelatnika kluba, što smo mi naravno i učinili.

'Bilo bi lijepo, kad već posjeduje takve informacije, da se gospodin predstavio zbog svekolike javnosti', izjavio je bivši trener Karlovčana Igor Pamić kojeg smo uhvatili na povratku iz Milana, a dobro raspoloženje zbog vijesti o zdravstvenom stanju sina Alena i njegovom skorašnjem povratku nogometu nije mu pomutila ni najnovija otrovna strelica iz Karlovca.

'Puno je tu nelogičnosti, nastavio je dalje Pamić, do 2. lige nismo ni bili na kladionicama, a cijela javnost zna da sam ja u to vrijeme bio najkažnjavaniji trener upravo zbog sudačkih odluka. Karlovac sam vodio pošteno, mirno spavam, a neka institucije odrade svoj posao', završio je Pamić i najavio tužbu protiv Indexa.

Aktualni predsjednik Županijskog nogometnog saveza Neven Šprajcer smatra da se radi o vrlo sličnom pismu koje je prije godinu dana objavio naš radio tijekom njegovog izbora na tu funkciju. Kategorički odbacuje optužbe te napominje kako se NK Karlovac ne spominje ni u jednom od aktualnih procesa poput Ofsajda, primjerice.

Uvjeren je da nije u pitanju nikakav bivši igrač, a vrijeme je, smatra, da se takvi ljudi prestanu skirvati te da u javnost izađu s imenom i argumetima.

Da je pismo došlo iz kluba uvjeren je i Nikica Rudar, dugogodišnji tajnik koji je spomenut kao čovjek koji raspolaže s "mnoštvom korisnih informacija".

'U Prvu ligu se ušlo temeljem rezultata zahvaljujući upravo prozvanom trojcu, a ne kupovinom sudaca'. Nije propustio naglasiti kako je Šprajcer dao sve dokumente klubu koje je tražio, a tračeva oko klađenja je uvijek bilo i bit će, zaključuje.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious