Županija
Završilo 19. Europsko prvenstvo mažoretkinja u Sloveniji

Srebrni status Karlovačkim mažoretkinjama

objavljeno 13.9.2017. u 5,25
karlovačke_mažoretkinje.jpg
  • karlovačke_mažoretkinje.jpg
 
Karlovac - Sa srebrnim statusom za 2017. godinu vratile su se Karlovačke mažoretkinje sa 19. Europskog prvenstva mažoretkinja održanom u Laškom u Sloveniji.

Na prvenstvu se ukupno natjecalo 1500 natjecateljica u 87 formacija i 176 neformacija, a boje grada Karlovca, županije i Hrvatske, branilo je 56 djevojaka i to u disciplini štap u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke.

- Kadetkinje su osvojile 7. mjesto, juniorke 9. i seniorke 8. mjesto te srebrni status za 2017. godinu. Djevojke su još jednom pokazale kako su respektabilan tim, ne samo u Hrvatskoj već i na području cijele Europe, poručuju iz kluba.

Karlovačke mažoretkinje djelovanje nastavlju istim tempom, prije svega upisom novih članica. Audicija i upisi održat će se u rujnu i listopadu u prostorijama teniskog kluba u Vrbanićevom perivoju, subotom u 16 h i nedjeljom u 15 sati.

- Sve zainteresirane djevojčice ovim putem pozivamo da zajedno s nama plešu, putuju, stvaraju uspomene i 'žive' mažoretkinje. Dobro nam došle, kažu mažoretkinje.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious