Karlovac
Stanari odvojka Kružićeve ulice na Dubovcu pozivaju gradsku vlast

Prvo kamion kamena,a onda porez na nekretnine

objavljeno 13.9.2017. u 10,41
Kružićeva ulica u Karlovcu.JPG
  • Kružićeva ulica u Karlovcu.JPG
 
Karlovac - I stanovnici odvojka Kružićeve ulice na Dubovcu dobili su obrasce za porez na nekretnine, ali prije nego li im bude uveden novi namet pozivaju "gradske činovnike da obiđu ulicu i dovezu im kamion kamena".

Kako su nam pojasnili, odvojak Ulice Petra Kružića spada u prvu gradsku zonu što znači i veći porez na nekretnine. No, izgled te ulice nimalo ne odgovara statusu koji ima.

Zato, kako je gradska vlast pozvala građane da popune i pošalju obrasce za porez na nekretnine, oni sada pozivaju gradske oce da dođu do Kružićeve.

- Prije nego što nam Gradske vlasti uvedu porez na nekretnine stanovnici Kružićeve ulice mole gradske činovnike da obiđu ulicu i da  im dovezu kamion kamena kako bi mogli nasuti dio ulice i urediti  spoj s Ulicom Matije Gupca.

Muči ih i nedovršena i napuštena zgrada u blizini Osnovne škole Dubovac pa mole Grad da kontaktiraju vlasnika i pronađu zajedničko rješenje. - Kako bi se ta zgrada dovršila jer je opasna za djecu iz obližnje škole, nagrđuje prostor te godinama  predstavlja veliki  problem, kažu Dubovčaki.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious