Sport
Nogomet: 23. kolo Prve i Druge županijske lige

Vrlovka iznenadila Zrinski u M. Erjavcu

objavljeno 13.5.2012. u 22,34
nk_zrinski_ozalj_1.jpg
  • nk_zrinski_ozalj_1.jpg
 
Karlovac - Najveće iznenađenje 23. kola Prve županijske nogometne lige priredila je Vrlovka, koja je u Malom Erjavcu s 3:2 nadigrala Zrinskog i skinula ga s 3. mjesta ljestvice.

U ostalim susretima 23. kola postignuti su sljedeći rezultati: Croatia '78 - Mostanje Auto lim lak 1:4, Dobra Sveti Petar - Draganić 7:1, VOŠK - Cetingrad 2:2, Mladost Rečica - Vatrogasac 1:1 i Mladost Zagorje Ogulinsko - Duga Resa 0:6. Dvoboj Oštarija i Ogulina igra se 30. svibnja.

Čelo ljestvice i dalje drži Duga Resa s 55 bodova, Ogulin je drugi s 51 bodom i utakmicom manje, a na treće mjesto izbila je Dobra iz Svetog Petra sa 40 bodova, koliko ima i četvrti Zrinski Ozalj. Obzirom bi, prema najavama, ove sezone iz Prve županijske nogometne lige trebalo ispasti čak pet klubova, tri kola prije kraja u zoni ispadanja su Vrlovka, Oštarije, VOŠK, te već otpisani Cetingrad i Mladost iz Zagorja Ogulinskog.

Kako su nogometaši vodeće Korane u 23. kolu Druge županijske nogometne lige bili slobodni, Vojnić '95 je domaćom pobjedom 2:0 nad Mrežnicom smanjio zaostatak na ljestvici na samo jedan bod. U ostalim susretima 23. kola postignuti su sljedeći rezultati: Rakovac - Dobra Novigrad 1:1, Krnjak - Šišljavić 3:4 i Frankopan - Josipdol 5:3. Uz Koranu, slobodni su bile Kupa i Petrova Gora.

Na ljestvici i dalje vodi Korana sa 46 bodova, drugi je Vojnić '95 sa 45, a treći Šišljavić sa 40 bodova.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious