Karlovac
Umjesto 70 godina starog crijepa

Novi krov na zgradi NK Šišljavić

objavljeno 12.8.2017. u 9,06
išljavić_1.jpg
išljavić_2.jpg
išljavić_3.jpg
išljavić_4.jpg
  • išljavić_1.jpg
  • išljavić_2.jpg
  • išljavić_3.jpg
  • išljavić_4.jpg
 
Karlovac - U Šišljaviću je završena rekonstrukcija krova na zgradi tamošnjega nogometnog kluba.

Kada je početkom 90-ih iznova građena ova zgrada na nju je postavljen, četrdesetak godina rabljeni crijep. Četvrt stoljeća kasnije zub vremena je odradio svoje pa krpanja skoro 70 godina starog pokrova više nije bilo moguće. Prokišnjavao je, a vlaga se uvukla u prostorije nogometnog kluba zbog čega je Mjesni odbor projekt rekonstrukcije krova prijavio na program Kakvarta.

- Kako smo i očekivali, temeljem dugogodišnje uspješne suradnje, predstavnici NK Šišljavić s veseljem su prihvatili ideju o sufinanciranju projekta rekonstrukcije krovišta na njihovoj zgradi, na način da mi osiguramo financijska sredstva u okviru projekta KaKvart i nešto svojih iz MO Šišljavić za nabavku građevinskog materijala, dok ostatak rad, ruke i još manji dio novca oni osiguraju sami, kaže predsjednik MO Šišljavić Alen Čujko.

Ukupno ova investicija je teška 107.696 kuna, a osim članova NK Šišljavić u njenoj realizaciji sudjelovale su udruge s područja MO Šišljavić: DVD Šišljavić, Udruga ŠUS, TO HDZ Šišljavić, Mladež TO HDZ Šišljavić i članovi MO Šišljavić. Petnaestak volontera ostvarilo je 677 volonterskih sati ili preračunato u kune –  odradili su posao vrijedan čak 58.337,50 kuna.

Novi krov na zgradi NK Šišljavića najbolji je poklon za 40. rođendan kluba.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious