Crna
Ostaje li na mladima svijet? Ovo dvoje uhvatila policija

Dvoje djece po Karlovcu odradilo 12 krađa

objavljeno 12.10.2017. u 7,19
policija_rotirka_1_15.JPG
  • policija_rotirka_1_15.JPG
 
Karlovac - Dvoje djece, po zakonu kazneno neodgovorne, što znači da imaju do 14 godina, odradilo je tijekom ljeta cijeli niz krađa po Karlovcu, točnije 12.

Klinci su u "posao" krenuli u lipnju i "radili" sve do listopada kada ih je karlovačka policija uhvatila.

Krali su sve do čega su mogli doći, što po kućama, stanovima, kafićima, do "rada na ulici". Plijen su im bili mobiteli, novčanici, nakit, kartice, pa čak i klima uređaj, a sve pljačke odradili su upravo na području grada Karlovca.

Ovi dolijali u listopadu, a "žedno" dijete i "brižno" dijete još nisu

Utvrdila je tako i policija koja ih tako sumnjiči za ukupno 12 kaznenih djela krađa i teških krađa, ukupno "teških" 31 tisuću kuna. 

Maloljetni i kazneno nedogovorni lopovi dolijali su tijekom ovog mjeseca, iznose u policiji odgovarajući na upit našeg radija o krađama koje odrađuju klinci.

No, izgleda da ovo dvoje nije jedina "dječja" kombinacija lopova jer su prije tjedan dana u Karlovcu zabilježene i još dvije krađe u kojima, izgleda, i opet djeca imaju glavnu ulogu. Podsjetimo, jedno "žedno dijete" opljačkalo je dvoje staraca u Logorištu i na Rakovcu, pa otišlo s plijenom od 80 tisuća kuna. Drugo "brižno" dijete na ulici je starici "pomoglo" nositi vrećice pa je opljačkalo za nekoliko stotina kuna.

Ova dva slučaja još nisu razriješena.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious