Županija
Dani piva u Karlovcu

Više od 50 vrsta piva na Danima piva

objavljeno 11.8.2017. u 13,31
dani_piva_1.jpg
  • dani_piva_1.jpg
 
Karlovac - Pivo iz cijele Europe ove će se godine moći kušati na karlovačkim Danima Piva. Bit će tu i skoro sve vrste hrvatskog piva i 10 craftera koji su svima posebno zanimljivi.

- Promijenili smo ono što su nam svi prigovarali do sada, a to je da nije bilo dovoljno vrsta piva. Ove godine zato sve očekuje više od 50 vrsta piva. Dolaze i crafteri kojih će na ovim Danima piva biti 10. Uz to će biti još 40 piva iz asortimana Hrvatske, Češke, Poljske, Njemačke, Belgije itd. Dakle, cijela Europa dolazi u Karlovac na Dane piva, objašnjava Anita Tuček, direktorica Festa.

Osim sjajnih piva, bit će tu i izvrsna ugostiteljska ponuda i jaka glazbena imena. Već je u ovom trenutku sve spremno, samo se čeka montiranje šatora i velikog lunaparka.

Uz Lidiju Bačić koja će otvoriti ovogodišnje Dane piva, Jolu, Jelenu Rozgu, S.A.R.S., Matu Bulića, Maju Šuput, Dražena Zečića, Miroslava Škoru i Ivana Zaka koje imamo priliku često poslušati, nakon dvadesetak godina, Plavi orkestar ponovno dolazi u Karlovac te za karlovačku publiku priređuje posebno iznenađenje, najavljuje Tuček.

I za ljubitelje tamburica osigurano je veselje na tamburaškoj pozornici, a za obožavatelje rock glazbe tu je rock pozornica.

Tuček je sve pozvala i na povorku otvorenja ove manifestacije 25. kolovoza koja će se kretati centrom grada Karlovca do ŠRC-a Korana gdje nakon vatrometa počinje pravo veselje.

Organiziran je besplatan prijevoz iz svih okolnih mjesta, a ulaz na sve koncerte je potpuno besplatan.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious