Život oko nas
Pribićki susreti 2017.

Sutra dobra zabava u Pribiću

objavljeno 11.8.2017. u 11,56
pribić_1.jpg
  • pribić_1.jpg
 
PRIBIĆ- Proslava Šikustova, zaštitnika Pribića, sv. Siksta, i ove će godine biti pravo obilje veselja. Pribićanci i njihovi gosti natjecat će se tako sutra i prekosutra u starim seoskim igrama, održat će i malonogometni turnir, a bit će tu ića i pića, ali i odličnih bendova.

Natjecat će se tako 8 ekipa u malom nogometu i 5 ekipa koje će se natjecati u starim seoskim igramau vučenju kola, skakanju u vreći, nošenju jaja, povlačenju konopca, borit će se na "brvi", ispijati pivo i bacati kamena s ramena. No, organizatori najavljuju i igru iznenađenja. Zabavljat će se do dugo u noć uz bend Maestral. Prijave traju do večeras u 20,00 sati, kada će biti i izvlačenje skupina i raspored svih utakmica.

- Igre bi prema rasporedu trebale krenuti u 16,00 sati u nedjelju, a malonogometni turnir sutra u 14,00 sati. Uz bogatu ponudu jela i pića, pripremamo i tombolu. Glavna nagrada je ljetovanje na otoku Krku. I u subotu i u nedjelju bit će dobra zabava uz lokalne bendove, ističe Alen Gvozdanović, tajnik Nogometnog kluba Pribić.

Sve je manje ljudi u Pribiću pa je dosta teško održavati ovu bogatu tradiciju koja traje već 39 godina, no uz velika zalaganja organizatora Nogometnog kluba Pribić, uvijek se nađe načina da sve prođe baš kako i treba.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious