Karlovac
Počeli Foto dani mladih i PickUp Music Festival

Skoro 1000 ljudi na prvoj večeri PickUp festa

objavljeno 11.8.2017. u 8,16
pickup_let 01.jpg
pickup_let 02.jpg
  • pickup_let 01.jpg
  • pickup_let 02.jpg
 
Karlovac - Muškarac bez brkova je muškarac bez brkova, ali Karlovac bez PickUp Music Festivala bio bi siromašniji, rekao je za Radio Mrežnicu frontman riječkog LET 3 Damir Martinović Mrle nakon sinoćnjeg koncerta na Starom gradu Dubovcu.

Oduševljen energijom mladih organizatora i brojnih volontera udruge Izvan fokusa rekao je kako PickUp ima njihovu podršku. Dokazali su to i svojom dvosatnom svirkom koja je na karlovački Stari grad dovela skoro tisuću posjetitelja.

- Imaju veliku podršku od nas i ja im želim sve najbolje, da održe kontinuitet ove manifestacije. Želim im sreću i ne vidim razloga zašto ovo ne bi postala jedna lijepa tradicija i nastavilo se u budućim godinama, dodao je Mrle.

Grmljavinsko nevrijeme na sreću nije napravilo veću štetu na opremi niti pozornici koja je postavljena ispred samog Starog grada. Jedino su 'patili' light show i satnica međutim to nikako nije utjecalo na kvalitetu programa.

Naime, osim LET3 na prvoj večeri PickUp Music Festivala nastupali su: dugoreški bend March or Die, nagrađivani zagrebački Mr. Albino i karlovački bend Tight Grips. Dio atmosfere pogledajte na našoj FB stranici.

PickUp festival je dio popratnog programa Foto dana mladih koji su također sinoć službeno otvoreni, u Aquatici.

Sudionici već danas započinju s natjecateljskim programom uz Reklamnu fotografiju. Sanja Zanki će pak održati predavanje o tome kako organizirati festival za mlade nekad i danas u Festivalskom centru u 16 sati. U 17 u Gradskom muzeju Karlovac bit će otvorena izložba nizozemske fotografkinje Anne Erdman.

A večeras na Dubovcu sve opet očekuju sjajni nastupi bendova: riječki funk/rock bend Silk Milk, Ogenj iz Koprivnice, zagrebački 4Head i Double D acoustics, ovoga puta predvođeni JINX-ima koji u Karlovac stižu po prvi put u svojoj karijeri.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious