Sport
'Mladost' i 'KaBa' potpisale ugovor - prijave za jubilarni 40. karlovački malonogometni turnir 'KaBa - štedim i darujem 2009' mogu početi

'Bit će ovo najbolji turnir do sad'

objavljeno 11.12.2008. u 16,08
mikša_žanetić03.jpg
mladost_kaba_ugovor02.jpg
mikša_žanetić02.jpg
  • mikša_žanetić03.jpg
  • mladost_kaba_ugovor02.jpg
  • mikša_žanetić02.jpg
 
Karlovac - Potpisivanjem sponzorskog ugovora između tvrtke 'Mladost' i 'Karlovačke banke', danas su i službeno započele prijave za 40. jubilarni karlovački malonogometni turnir koji počinje 7. siječnja iduće godine.

S obzirom da traje humanitarna akcija banke, turnir će nositi naziv 'KaBa – štedim i darujem 2009.', rekao je član uprave Siniša Žanetić.

Današnji događaj je ujedno i potvrda da se na jedan lijep način mogu složiti promocija humanitarne akcije, poslovni interes jedne tvrtke te sport, naglasio je direktor 'Mladosti' Dragutin Mikša.

Nema bojazni da karlovački malonogometni turnir neće privući velik broj posjetitelja, uvjeren je njegov direktor Tomica Belavić. Jer, kako je rekao, riječ je o turniru koji je, zbog načina na koji se igra, atraktivan i ekipama i gledateljima.

Kotizacija za ekipe, kojih se u redovnom turniru očekuje između 80 i 100, nije se promijenila i iznosi 700 kuna. Nagradni fond je 40.000 kuna. Prijave traju do 5. siječnja, a turnir počinje dva dana kasnije, 7. siječnja. Pored toga, ove godine održat će se i turnir veterana, te ženski malonogometni turnir.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious