Županija
Zbog velikog interesa publike

Atrij premali za PickUp Music Festival

objavljeno 10.8.2017. u 8,16
PickUp 01.jpg
PickUp 02.jpg
PickUp 03.jpg
PickUp 04.jpg
PickUp 05.jpg
PickUp 06.jpg
  • PickUp 01.jpg
  • PickUp 02.jpg
  • PickUp 03.jpg
  • PickUp 04.jpg
  • PickUp 05.jpg
  • PickUp 06.jpg
 
Karlovac - Iako im prognoze ne idu na ruke organizatori Foto dana mladih udruga Izvan fokusa, odlučili su večerašnji PickUp Music Festivala zbog velikog interesa preseliti izvan zidina Staroga grada Dubovca.

Koncerti Let3 i Jinxa te bendova koji također sudjeluju na festivalu, bit će održani na platou ispred dvorca.

- Čitav prostor bit će ograđen, a na koncert će se moći ući samo s ulaznicom ili akreditacijom. Brojke prodanih ulaznica za PickUp Music Festival pravi su pokazatelj kako pored Karlovačke publike dobar koncert ne može proći nezapaženo. Zbog velikog interesa, organizatori PickUp Music Festivala, odlučili su najavljene koncerte preseliti izvan atrija Starog grada Dubovca. Na platou ispred Starog grada postavljena je vrhunski opremljena pozornica, a kulisa dvorca u pozadini svakom koncertu dat će još čarobniji ugođaj.

PickUp Music Festival jedan je od popratnih programa Foto dana mladih, koji službeno započinju danas, dolaskom prvih sudionika. Nakon uvodnih predavanja, podjele prvih zadataka i otvaranja festivala u Aquatici, mladi fotografi svoje će druženje započeti upravo na PickUp Music Festivalu u 21 sat.

Sve to bez obzira na najavljenu kišu.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious