Karlovac

Četiri nove besplatne radionice u Carpe Diemu

objavljeno 10.1.2017. u 9,49
CZM Grabrik.jpg
  • CZM Grabrik.jpg
 
Karlovac - U Carpe Diemu otvorene su prijave za novi niz besplatnih radionica za mlade koje će među ostalima voditi volonteri iz Španjolske i Francuske.

Otvorene su prijave za tečaj španjolskog i francuskog jezika te radionica kritičkog razmišljanja kroz kreativnost Youth Paper.

Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 30 godina, a kako su voditelji radionica strani volonteri, radni jezik je engleski.

Uz navedene tri radionice, otvorene su prijave i za radionicu pod nazivom Razvoj web aplikacija koja je prva u nizu međusobno povezanih radionica programiranja koje se organiziraju u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.

Tečaj francuskog jezika počinje u ponedjeljak 16.1. u 17 sati i traje do 13.2. Održavat će se jednom tjedno (ponedjeljkom) u trajanju od 90 minuta i namijenjen je početnicima. Voditelj je Théo Millet-Ursin iz Francuske koji će također voditi i radionicu Youth Paper. Održavat će se jednom mjesečno, a prvi termin je u srijedu 18. siječnja u 16 sati. Predviđeno trajanje je oko 2 sata i 30 minuta. Radionica je namjenjena osobama koje imaju interes za grafičko izražavanje te nije potrebno predznanje.

Tečaj španjolskog jezika počinje u četvrtak 26.1. u 17 sati i traje do 23.2. te će se održavati jednom tjedno (četvrtkom) u trajanju od 90 minuta, a namijenjen je početnicima. Voditelj je Pablo Nieto Striano iz Španjolske.

Prijave za radionicu francuskog su otvorene do petka 13.1., prijave za radionicu španjolskog jezika do 23.1., a za radionicu Youth Paper do ponedjeljka 16.1.  

Oba volontera  volontiraju u udruzi Carpe Diem u sklopu Europske volonterske službe kroz program Erasmus+. U Karlovac su došli početkom listopada te ostaju ovdje 12 mjeseci.

Radionica Razvoj web aplikacija počinje u subotu 21.1. u 10 sati i traje do 29.1. Održavat će se subotom i nedjeljom u trajanju od tri sata. Prijave su otvorene do 18.1.2017. Radionica se organizira u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious