Karlovac
Član uprave Karlovačke banke Siniša Žanetić otišao prema novim izazovima i preuzeo vodstvo Veneto banke

Siniša Žanetić otišao iz KaBa-e

objavljeno 1.7.2010. u 15,02
anetić_siniša.jpg
  • anetić_siniša.jpg
 
Karlovac - Nakon nepune četiri godine Upravu Karlovačke banke napustio je Siniša Žanetić. Novo zaposlenje, potvrdila je članica Uprave Marijana Reškovac, razlog je njegova sporazumnog odlaska, no i dalje ostaje u bankarstvu.

Od 28. lipnja preuzeo je mjesto predsjednika Uprave Veneto banke za Hrvatsku.

'To je banka u talijanskom vlasništvu, tako da on ostaje u financijskom sektoru', dodala je Reškovac.

Žanetić je u KaBu stigao u srpnju 2006. kao savjetnik Uprave, a par mjeseci nakon toga postao je i njen punopravni član. Školovan u Americi, ima veliko iskustvo u poslovima s vrijednosnim papirima, a iskustva je stjecao i u Reiffeisen banci, Osiguranju Zagreb i Partner banci.

U Karlovcu će ostati upamćen po pokretanju velike humanitarne akcije 'Štedim i darujem' koja je omogućila prikupljanje milijun kuna za Dječji odjel karlovačke bolnice te vrtić na Turnju.  Posljednju godinu bio je i na čelu Rukometnog kluba 'Karlovac', a tko će ga zamijeniti na toj funkciji te poziciji člana uprave KaBa-e znat će se za nekoliko mjeseci.

'Nadam se da ćemo mi ove akcije koje je on pokrenuo i nastaviti iako će njegov osobni pečat sigurno nedostajati. Inače, Uprava će u jesen pokrenuti novi proces kandidiranja novog člana do kada bi se trebalo odlučiti tko će biti i osoba koja će preuzeti mjesto na čelu RK 'Karlovac'', dodala je Reškovac.

Podijeli vijest s drugima: Facebook Yahoo! Buzz Yahoo! Buzz reddit digg StumbleUpon Delicious