Marketing

Što možemo?

Puno toga. Od strpljivog slušanja Vaših želja i zahtjeva, davanja savjeta i sugestija, do oblikovanja kvalitetnog radio spota koji će na pravi način doprijeti do uha Vaših klijenata i kupaca.
Naš marketing nikad se ne zadovoljava postignutim i uvijek ide naprijed sa ciljem pružanja još bolje ponude našim klijentima - od sezonskih akcija do medijskih pokroviteljstava!
"TO JE TO!" - rečenica je koju najviše volimo čuti iz ustiju naših klijenata i oglašivača jer tada znamo da smo posao odradili na najbolji mogući način.
A to je jedini način koji priznajemo ...

Zašto radio?

Puno je razloga za to, ali samo ćemo kratko:
- radio dopire do Vaših potencijalnih klijenata tamo gdje drugi mediji ne mogu: dok ručaju, tuširaju se, sunčaju na plaži, obavljaju kućanske poslove i ono najvažnije - u automobilu
- prosječni televizijski gledatelj provede 2 puta više vremena dnevno uz radio
- 94,5% vozača sluša radio na putu do radnog mjesta
- gotovo 60% zaposlenih osoba sluša radio na radnom mjestu
- radio je medij koji Vaše reklamne poruke donosi do zaposlenih žena bolje od ijednog drugog medija.

Dakle, kratki odgovor na pitanje zašto radio bio bi: JER DONOSI REZULTATE!!!

Zašto Radio Mrežnica?

Radio Mrežnica je već dugi niz godina najslušaniji radio na području grada Karlovca i Karlovačke županije s dnevnim dosegom od oko 78.000 slušatelja - Vaših potencijalnih klijenata!
Po posljednjem istraživanju Nezavisne agencije 'De Facto', gotovo svaki drugi slušatelj u karlovačkoj županiji sluša upravo našu postaju. Pokrivamo sve dobne razrede slušatelja, a čak 60% udjela u strukturi slušatelja imaju osobe između 20 i 49 godina starosti, koje su, prema procjenama marketinških stručnjaka, najbolji potrošači.

Vječna dvojba

Ne pitajte se svakog dana zašto Vaša konkurencija bolje posluje iako Vi imate bolju ponudu, bolje cijene ... zapitajte se zna li netko za to što nudite!
I da badava dijelite nešto teško ćete to podijeliti ako Vaši korisnici, kupci, klijenti ne znaju za to!

A ako se ponovo uhvatite u razmišljanju "ne treba mi reklama, znaju ljudi za mene, to je samo trošenje novaca" prisjetite se, po Vašem mišljenju, "nepromišljenih trošitelja novaca" iz marketinga Coca-Cole koji godišnje troše milijune dolara na svoje reklamne kampanje iako će i najneinformiraniji Bušman u najzabačenijem dijelu afričkog kontinenta ako mu nacrtate obrise boce tog vrlo popularnog pića iskeziti zube u osmijeh i reći: "Coca-Cola"

Dakle, ili u marketingu Coca-Cole rade (piiiiiiiiiiiip) ili je vrijeme da Vi konačno okrenete 047 842-669 i stupite u kontakt sa marketingom našeg radija i pokrenete svoj biznis sa mrtve točke.
Ako Vam je lakše, pošaljite mail na marketing [at] mreznica [dot] hr i garantiramo Vam brz i kvalitetan odgovor.
Ne bojte se, držat ćemo Vas kao kap vode na dlanu i ponuditi ono najbolje što možemo i znamo. Jer naši klijenti i slušatelji su naša najveća snaga i kvaliteta!!!

Vaš marketing RM-a

Download

Cjenik promidžbenih usluga

Cjenik oglašavanja na RM Portalu

Cjenik usluga oglašavanja za LOKALNE IZBORE 2017.

Cjenik oglašavanja na RM Portalu za LOKALNE IZBORE 2017.