DOGAĐAJI

9:00  "Svaki korak je povijest..."  |  Karlovac

Udruga veterana satnije Rebels nositelj je projekta "Svaki korak je povijest našega grada" u sklopu kojega će danas u 9 sati s učenicima osnovnih škola obići spomenike iz Domovinskog rata i obići nekadašnju prvu liniju obrane Karlovca. Okupljanje je kod spomenika 4 rijeke kod Suda.

10:30  Pressica u udruzi Zvončići  |  Karlovac

Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići danas i sutra je domaćin četvrtog, ujedno i posljednjeg  moduala Međunarodno priznatog tečaja Ayres terapije senzorne integracije. Tim povodom danas će biti održana konferencija za novinare s početkom u 10:30, u prostorijama udruge na Švarči.

19:00  Zorin dom: La Traviata a3   |  Karlovac

Operna predstava La Traviata a3 danas će biti pred karlovačkom publikom u Zorin domu, od 19 sati, a organizator je Rotary klub Karlovac. Ulaznica je 120 kuna, a sav prihod namijenjen je učenicima i studentima.

10:00  Božićne radionice u Dugoj Resi  |  Duga Resa

Dugoreška udruga mladih Agora organizira Božićne radionice. Održavat će se u subotu 3., 10. i 17. prosinca u prostorijama Udruge, Jozefinska 4. Prvu radionicu anđela i patuljaka vodi Marija Dragobratović, drugu radionicu božićnih ukrasa Andreja Furdek te posljednju, radionicu božićnih ukrasa u decoupage tehnici vodit će Vesna Brezović. Svi napravljeni ukrasi bit će izloženi u Demokratskom rasadniku od 20. do 23. prosinca.

18:00  KUD "Lipovac" u Dugoj Resi slavi 30 godina djelovanja  |  Duga Resa

Svečani koncert povodom obilježavanja 30 godina postojanja "DOBAR VEČER, DOBRI LJUDI" održat će večeras u Dugoj Resi KUD "Lipovac" iz Generalskog Stola. Početak je u 18 sati u kinodvorani. Uz male i velike folkloraše domaćina, kao gosti koncerta predstavit će se KUD "Sv. Ana - Vučjak" Karlovac. Cijena ulaznica je 10 kuna.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om