DOGAĐAJI

6:30  Pješačko - planinarski pohod od Ladvenjka do Turnja  |  Karlovac

Hrvatsko planinarsko društvo Martinšćak danas organizira pohod kojim će obilježiti obljetnicu napada na grad Karlovac 4. listopada 1991. Start je u 6 i 30 u Ladvenjku, slijedi uspon na Martinšćak, prelazak Korane čamcima i šetnja do spomenika žrtvama Domovinskog rata na Turnju. Duljina staze je 10 kilometara.

9:00  'Hodanjem do zdravlja - važna je volja' od Ozlja do Karlovca  |  Karlovac

Udruga Novi život danas organizira hodanje od Ozlja do Karlovca, kako bi još jednom ukazala na brojne oboljele od karcinoma. Pod nazivom "Hodanjem do zdravlja - važna je volja" kreće se u 9 sati iz Ozlja od Staroga grada. Ide se preko Malog Erjavca do Svetičkog Hrašća na Jaškovo gdje je predviđen odmor i okrjepa. Potom se preko Grduna i Zadobarja hoda do Vile Anzić. Ukupno 25 kilometara planira se prijeći u 6 sati. Zainteresirani hodači iz Duge Rese i Karlovca bit će besplatno autobusima prevoženi do Ozlja - iz Duge Rese autobus ide u 8 sati ispred  robne kuće te iz Karlovcu u 8 i 30 ispred fontane s Korza.

9:00  Izlet gljivara na Kozjaču   |  Karlovac

Ljubitelji gljiva i prirode danas mogu otići na Kozjaču od 9 sati, na izlet pod nazivom Poučnom stazom Kozjača. Polazak je u 9 sati ispred zgrade suda.

19:00  Izložba riječkog umjetnika Ninja Tigera  |  Karlovac

Poznati riječki umjetnik, dizajner, crtač i streetartist Ninja Tiger u Karlovcu boravi od danas do 7. listopada, a večeras će u MUZA-i otvoriti izložbu svojih radova. Uz to što će publici biti predstavljene njegove ulične instalacije, crteže, fotografije i industrijski dizajn, bit će predstavljen i umjetnik uz audio - vizualni program. Početak je u 19 sati.

Sutra (utorak, 6. listopada) od 15 sati Ninja Tiger će u INfoshopu u MUZA-i održati radionicu sticker arta i paste up-a. Isto je na rasporedu i u srijedu 7. listopada.

10:00  OŠ Draganić slavi 60.rođendan   |  Draganić

Osnovna škola Draganić danas oilježava 60. godina svog rada, ali i Dan učitelja. Program počinje u 10 sati u školi.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om