DOGAĐAJI

10:00  Drugi rođendan "Bijele sove"  |  Karlovac

Gradska knjižnica "Ivan Goran Kovačić" Karlovac i Čitateljski klub za slijepe i slabovidne osobe "Bijela sova" danas organiziraju tribinu "Čitati zvučno za nas je ključno!". Održat će se u 10 sati u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić". Povod je drugi rođendan Čitateljskog kluba "Bijela sova" pa im u goste stižu poznati hrvatski glumac i spiker Dubravko Sidor, Jelena Lešaja, ravnateljica Hrvatske knjižnice za slijepe i djelatnici Ivan Čorak te Snježana Sabljak.

11:00  Potpisivanje sporazuma za most Tomašnica-Zadobarje  |  Ozalj

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić, gradonačelnik Karlovca Damir Jelić i gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić svečano će danas potpisati Sporazum o sufinanciranju obnove mosta na rijeci Dobri između Zadobarja i Tomašnice. Potpisivanju ovog sporazuma nazočit će i ravnatelj Županijske uprave za ceste Karlovac Boris Kozjan te predstavnici mjesnih odbora Zadobarje i Tomašnica. Početak je u 11 sati u restoranu Paplina na Grdunu.

11:00  Pressica Tomislava Boljara o trenutnoj političkoj situaciji u Gradu  |  Duga Resa

Trenutna politička situacija u Gradu Dugoj Resi tema je konferencije za novinare koja će danas u 11 sati biti održana u Kabineu gradonačelnika Tomislava Boljara.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om