DOGAĐAJI

9:30  Đački proljetni dani u karlovačkoj knjižnici  |  Karlovac

U karlovačkoj Gradskoj knjižnici dana počinju tradicionalni Đački proljetni dani. Djeci su u vrijeme proljetnih praznika na raspolaganju četiri radionice "Tko čita - ne skita!", "Šareno, šareno", "Proljeće" i "Vunastično". Počinju u 9 i 30, 11, 15 te 16 i 30 na Odjelu za djecu i mlade.

12:00  Presica HSU   |  Karlovac

Hrvatska stranka umirovljenika govorit će danas o izborima za mjesne odbore u Karlovcu. Presica je u podne.

16:00  Edukacija Turbine promjena za volontere  |  Karlovac

Volonteri iz Karlovca i Plaškog danas imaju edukaciju u rostoru udruge Eko pan na Gazi, a u organizaciji Udruge za lokalni razvoj Turbina promjena. Učit će o zakonskoj regulativi i poslu volontera, a počinje u 16 sati.

16:00  Turnir NK Vatrogasca  |  Karlovac

NK Vatrogasac organizira danas turnir prstića i limača odnosno najmlađih nogometaša u županiji. Počinje u 16 sati, sudjeluje 8 ekipa. Uz to, predstavnici Čistoće demonstrirat će rad novih eko vozila.

19:00  Predstavljanje projekta "Neodoljiva Hrvatska"  |  Karlovac

Neodoljiva Hrvatska naziv je projekta na kojem je radilo 50 autora koji promovira Hrvatsku, a bit će predstavljen večeras u Karlovcu, u Gradskoj knjižnici. Katalog se izlaže već godinu dana po hrvatskim gradovima. Zanimljivo je da je dio izložbe i misno ruho  iz župe Prilišće. Počinje u 19 sati.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om