DOGAĐAJI

11:00  HDZ predstavlja kandidate za župana  |  Karlovac

HDZ će danas predstaviti kandidate za župana te dožupane. Točnije, Damira Jelića i dvije zamjenice Vesnu Hajsan Dolinar i Martinu Furdek Hajdin. Presica je u 11 sati

12:00  Tjedan psihologije u Karlovcu  |  Karlovac

U Ilirskoj dvorani danas će u 12 sati biti otvoren 10. Tjedan psihologije. Istovremeno bit će otvorena i izložba postera koji prikazuju obilježavanje tjedna psihologije u Karlovačkoj županiji u proteklih deset godina. Ovu izložbu moći će se razgledati do 26. veljače.

18:00  Predavanje o Miljkanu Masliću  |  Karlovac

Predavanje „Miljkan Maslić – mislilac nadrealnog“ večeras će biti održano u 18 sati u Knjižnici za mlade. Predavanje organiziraju Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta"- pododbor Karlovac, Gradsko vijeće srpske nacionalne manjine i Knjižnica za mlade. O Miljkanu Masliću, filozofu, profesoru i vrhunskom intelektualcu koji je predavao na karlovačkoj Gimnaziji i Pedagoškoj akademiji na predavanju će govoriti dr sc Danko Plevnik.

0:00  Radionica s udomiteljima Karlovačke županije  |  Karlovac

Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce" danas će provesti prvu u nizu radionica s udomiteljima Karlovačke županije. Radionice se održavaju u sklopu trogodišnjeg programa "Sigurnost obiteljskog doma za svako dijete" kojeg Sunce provodi u partnerstvu s karlovačkim Centrom za socijalnu skrb.

10:00  Pressica o Dječjem fašniku  |  Karlovac

Ispred Gradskog kazališta Zorin dom danas će biti održana konferencija za novinare u povodu Dječjeg fašnika. Početak je u 10 sati.

10:30  Knjižnica poklanja slikovnice SUVAG-u  |  Karlovac

Knjižnica "Ivan Goran Kovačić" danas će Poliklinici SUVAG predati slikovnice prikupljene u akciji "Čitam, dam, sretan sam". Početak je u 10:30 sati, a događaju će se pridružiti djeca iz sportskog vrtića na Gazi koji će također donijeti svoju donaciju.

18:00  Predavanje "Dijete i TV"  |  Karlovac

Predavanje "Dijete i TV - kako medijski sadržajji utječu na djecu" bit će danas održano u Ilirskoj dvorani u sklopu Tjedna psihologije. Održat će ga prof. Ana Budimir s početkom u 18 sati.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om