DOGAĐAJI

8:00  Studio 23 na Plesokazu u Požegi  |  Karlovac

Karlovački STUDIO 23 sudjeluje na plesnom festivalu Plesokaz koji se danas i sutra održava u Požegi. Među 350 plesača iz 40 plesnih ansambala i 23 grada Hrvatske, BiH i Slovenije, plesačice: Paula Špoljarić, Lucija Kocanjer, Bruna Bajac, Dora Valentić, Ivona Buturajac, Lucija Majetić, Laura Rožić i Magldalena Laić izvest će suvremenu plesnu minijaturu pod nazivom "Lektira" u koreografiji Vere Mitrović Vrbanac.

10:30  Proljetna razmjena sjemena  |  Karlovac

Udruga Eko Pan organizira Proljetnu razmjenu sjemena. Održat će se danas u prostorijama udruge na Gazi, Struga 1, od 10 i 30 do 12 sati.

Pozvani su svi - iskusni vrtlar, ali i početnici.

 

12:00  Pressica u Knjižnici o događajima u ožujku  |  Karlovac

"Dva rođendana i čajanka" naziv je konferencije za novinare koja će danas u 12 sati biti održana na Zavičajnom odjelu Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić" u Karlovcu i na kojoj će biti najavljena događanja za ožujak.

10:00  Obilježavanje Dana civilne zaštite u Ogulinu  |  Ogulin

Tehničkim zborom operativnih snaga zaštite i spašavanja - vatrogasaca, HGSS-a i Crvenog križa  - u Ogulinu će danas biti obilježen Međunarodni dan civilne zaštite 1. ožujka. Početak je u 10 sati na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici.

10:00  Skupština Veslačkog kluba Korana  |  Karlovac

Veslački klub Korana održat će danas redovnu godišnju skupštinu i istovremeno obilježiti 80. godišnjicu postojanja. Početak je u 10 sati u prostoru OŠ Dubovac.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om