DOGAĐAJI

10:00  Pressica o Danu osoba s invaliditetom  |  Karlovac

U Klubu osoba s invaliditetom u Karlovcu danas u 10 sati bit će održana konferencija za novinare na kojoj će biti riječi o predstojećem obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Početak je u 10 sati.

14:00  Predavanje o proizvodnji sira na Veleučilištu   |  Karlovac

Predavanje o tehnologiji proizvodnje sira održat će se danas na karlovačkom Veleučilištu. Počinje u 11 sati.

18:00  Tribina o osamostaljenju mladih u Karlovcu  |  Karlovac

Osamostaljenje mladih u Karlovcu - zapošljavanje i stanovanje, tema je tribine koja se večeras u organizaciji Mladeži HDZ-a održava u Ilirskoj dvorani. Početak je u 18 sati, a voditelj tribine Pero Desović, mag. soc..

19:00  Premijera lutkarske predstave "Vanzemaljci"  |  Karlovac

Autorski projekt Vanje i Peđe Gvozdića te Giulia Settima, lutkarska predstava "Vanzemljaci" večeras će u Zorin domu imati svoju premijeru. Početak je u 19 sati.

18:00  "Večer nezaboravnih melodija" u Ozlju  |  Ozalj

Grad Ozalj i Družba "Braća hrvatskoga zmaja" pozivaju na koncert pod nazivom "Večer nezaboravnih melodija" koji će se večeras održati u Osnovnoj školi "Slava Raškaj". Sudjeluju: Mješoviti pjevački zbor umirovljenika "Vid Rukavina", Vokalna grupa Karlovčanke, Karlovački vokalni oktet, Petra Ferenac, Nikica Marčetići Trio Evergreen.

Početak je u 18 sati.

10:00  6. Sajam vjenčanja karlovačke županije  |  Karlovac

Šesti po redu Sajam vjenčanja karlovačke županije održava se danas i sutra u dvorani OŠ Grabrik. Svečano otvorenje je u 10 sati, a posjetitelje uz izlagače koji imaju ponudu povezanu s vjenčanjima, očekuju degustacije, probna fotografiranja, savjeti za šminkanje, nagradne igre modne revije i slično sve do 20 sati. Tako će biti i sutra.

 

10:00  Turnir u zvučnom pikadu za Dan osoba s invaliditetom  |  Karlovac

Sedmi tradicionalni ekipni turnir u zvučnom pikadu bit će danas održan u Udruzi slijepih na Strossmayerovom trgu u Karlovcu. Održava se u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, organizira ga Sportsko društvo slijepih "4 rijeke", a na turniru sudjeluje osam ekipa iz cijele Hrvatske.

Početak je u 10 sati.

17:00  Tribina o ustavnim promjenama, stiže i Josipović  |  Karlovac

Tribina pod nazivom "Ustavne promjene - gospodarska diplomacija" danas će biti održana u Ilirskoj dvorani. Počinje u 17 sati, otvorena je za sve građane, a na tribini gostuje predsjednik države Ivo Josipović.

19:00  Prva adventska svijeća  |  Karlovac

Paljenje prve adventske svijeće na velikom adventskom vijencu, na Starom placu kod crkve Presveto Trojstvo u Karlovcu bit će večeras u 19 sati.

17:00  Osnivanje HSP-a u Ozlju  |  Ozalj

U Ozlju će opet danas biti osnovan HSP. Osnivanje podružnice počinje u 17 sati u restoranu Paplina na Grdunu. Očekuje se dolazak glavne tajnice stranke Mirele Bušljeta Felc te predsjednika glavnog stana Berislava Gržanića.

19:00  Jesenski koncert KUD-a Sv. Juraj Draganić   |  Draganić

Jesenski koncert KUD-a Sveti Juraj Draganić bit će večras u Kulturnom centru Draganić s početkom u 19 sati.

19:00  Vile slave 20 godina rada   |  Duga Resa

Dugoreški Pjevački zbor Vile slavi 20 godina rada. Tim povodom danas imaju koncert s gostima u dugoreškoj Kino dvorani, a počinje u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om