DOGAĐAJI

20:00  Zdravstveni i građanski odgoj o spolnosti  |  Duga Resa

Preodgoj naše djece ili samo korisne informacije - zdravstveni i građanski odgoj o spolnosti, tema je večerašnjeg predavanja u Dugoj Rsi u Vijećnici. Predavač je Vice John Batarelo, predstojnik ureda za pastoral obitelji.

0:00  Knjižnica središte znanja i zabave  |  Karlovac

U karlovačkoj knjižnici danas počinje skup od nazivom Knjižnica - središte znanja i zabave, a organizira se deseti put zaredom. Uz karlovačku, organizator je i knjižnica iz Novog Mesta. Tema skupa su mladi na kojima svijet ostaje.

9:00  Dan starijih u Domu Sv. Antun  |  Karlovac

Predavanjem dr. Ervina Jančića o moždanom udaru te prigodnim programom u kojem će sudjelovati i učenici OŠ Banija, u Domu Sv. Antun u Karlovcu danas će biti obilježen Međunarodni dan starijih osoba. Početak je u 9 sati.

10:00  Radionica dizajna Iz sadržaja u formu  |  Duga Resa

Udruga za društveni razvoj Ka Matrix u dugoreškoj Srednjoj školi danas organizira radionicu dizajna pod nazivom Iz sadržaja u formu. Počinje u 10 sati.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om