DOGAĐAJI

10:00  Otvaranje NUC-a u Vodovodu i kanalizaciji  |  Karlovac

Nadzorni upravljački centar (NUC) tema je konferencije za novinare koja će se danas održati u Vodovodu i kanalizaciji Karlovac. Radi se o jedinstvenom centru iz kojeg će se naprednim informacijskim i komunikacijskim sustavom upravljati vodoopskrbom, odvodnjom i otpadnim vodama, a u čije je uređenje uloženo 1,6 milijuna kuna. Pressica počinje u 10 sati.

12:00  Pressica o Noći muzeja  |  Karlovac

Konferenciju za novinare održat će danas Gradski muzej Karlovac u povodu Noći muzeja koja se održava u petak 27. siječnja. Pressica, na kojoj će biti i predstavnici Vodovoda i kanalizacije, Javne vatrogasne postrojbe, Aquatike, Gimnazije, Franjevačkog muzeja i Nacionalog svetišta sv. Josipa, počinje u 12 sati.

8:00  Darivanje krvi u Karlovcu  |  Karlovac

U PU karlovačkoj danas započinje novi ciklus dobrovoljnog darivanja krvi u Karlovcu. Krv se u Mačekovoj daje od 8 do 11 sati, a potom od 12 do 16 sati u Crvenom križu u Smičiklasovoj 25.

10:00  Dva projekta Turbine promjena  |  Karlovac

Udruga Turbina promjena predstavit će danas dva nova projekta  - "I djeca to mogu" te "Prilika za nas". Početak je u 10 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu.

11:00  Završetak humanitarne akcije za Benin  |  Karlovac

Uručivanjem 14.674 kuna velečasnom Odilonu, u Osnovnoj školi Dubovac danas će biti završena humanitarna akcija karlovačkih osnovnih škola za školovanje djevojčica iz Dječjeg doma Sv. Ivana Pavla Ii u Beninu. Sve počinje u 11 sati.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om