DOGAĐAJI

7:30  Darivanje krvi u Alstomu i župi Banija  |  Karlovac

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Karlovcu danas se održavaju u Alstomu od 7 i 30 do 10 sati te u župi Banija od 11 i 30 do 15 sati.

9:00  Sjednica Gradskog vijeća u Karlovcu  |  Karlovac

U Karlovcu danas zasjeda Gradsko vijeće. Sjednica počinje u 9 sati aktulnim satom. Prije nego li se vijećnici počnu baviti s 29 točaka dnevnog reda, bit će održana prezentacija o proizvodnji tehnološke vode za potrebe Grada Karlovca.

10:00  Pressica o susretu starodobnih vojnih vozila  |  Karlovac

U Maloj gradskoj vijećnici bit će održana konferencija za novinare na kojoj će biti najavljen 13. Međunarodni susret starodobnih vojnih vozila. Pressica počinje u 10 sati.

10:30  Pressica o Misi zahvalnici   |  Karlovac

U Pastoralnom centru župe Presvetog Srca Isusovog danas će biti održana konferencija za novinare na kojoj će biti najavljena ovogodišnja sveta Misa zahvalnica za sve sportaše grada Karlovca i Karlovačke županije. Pressica počinje u 10 i 30.

18:00  Mala maturijada u Karlovcu  |  Karlovac

U Karlovcu se dana održava Mala maturijada - svečanost dječjih vrtića u povodu odlaska predškolaca. Počet će u 18 sati u Šancu. Tijekom dana, u sklopu Dana Dječjeg vrtića Karlovac, u svim će vrrtićima biti plesne i glazbene aktivnosti. U 10 sati na Promenadi će se predstaviti vrtićka plesna radionica "Hoki poki". U 11 sati je folklorna radionica.

9:30  Slikanje na Danu Dječjeg vrtića Karlovac  |  Karlovac

Likovnim aktivnostima u svim vrtićima nastavlja se Tjedan Dječjeg vrtića Karlovac. U 9 i 30 u vrtiću Grabrik umjetnici i djeca slikaju zajedno. U 17 sati u ULAK-u će biti otvorena izložba dječjih likovnih radova na temu "To smo mi!" te proglašeni i nagrađeni najbolji dječji radovi.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om