DOGAĐAJI

10:00  Znanstveni simpoziji o arhitekturi Borisa Magaša  |  Karlovac

U Karlovcu se danas održava znanstveni simpozij o arhitekturi Borisa Magaša. Počinje u Gradskoj vijećnici u 10 sati i traje do 18 sati.

14:00  Kestenijada na Vučjaku  |  Karlovac

KUD "sv. Ana - Vučjak" danas organizira tradicionalnu Kestenijadu na Vučjaku. Održat će se u dvorištvu etno kuće od 14 do 18 sati. Uz kestene bit će i mošta te kulturno umjetničkog programa. Stižu i gosti KUD "Branimir" iz Benkovca te HKUD "Radost" iz Sela.

18:00  Susret folklornih ansambala i izvornih folklornih skupina  |  Karlovac

Karlovac je domaćin 21. susreta hrvatskih koreografiranih folklornih ansambala i izvornih folklornih skupina.Počinje u Zorin domu u 18 sati.

9:00  Dan karlovačkih planinara   |  Karlovac

Dan je karlvoačkih planinara kojeg organizira Planinarski savez Grada Karlovca.

Od 9 sati polazi se ispred kuće Seljanovih na Gazi do vile Anzić gdje je prigodni program.

9:30  Obljetnica pogibije Dubravka Pranjića na Orlovcu  |  Karlovac

Mjesni odbor Orlovac obilježit će danas godišnjicu 23. godišnjicu pogibije svoga sumještanina Dubravka Pranjića koji je 28.10.1991. poginuo u obrani Vukovara. Sveta misa u kapeli Sv. Antun Padovanski na Orlovcu počinje u 9 i 30, dok je polaganje vijenaca sat kasnije ispred Vatrogasnog doma na Orlovcu.

Susret folklornih ansambala i izvornih folklornih skupina  |  Karlovac

U Zorin domu se nastavlja 21. susret hrvatskih koreografiranih folklornih ansambala i izvornih folklornih skupina.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om