DOGAĐAJI

10:00  Najava nove sezone u Gradskom kazalištu Zorin dom  |  Karlovac

Ljetna turneja i nova kazališna sezona te gostovanje u Litvi i upisi u studije, teme su konferencije za novinare u Zorin domu. Početak je u 10 sati.

11:00  O Štrudlafestu na pressici u Ilovac Keramici  |  Karlovac

Prvi Štrudlafest - najveće slavlje štrudle u Karlovačkoj županiji, tema je konferencije za novinare koja će danas biti održana u 11 sati u Ilovac Keramici. Štrudlafest održat će se 4. rujna u Jaškovu kao nastavak prošlogodišnjeg postavljanja Guinnessovog rekorda za najdužu štrudlu od jabuka.

12:30  ViK na pressici u D.Mekušju najavljuje projekte  |  Karlovac

Vodovod i kanalizacija Karlovac danas će u 12 i 30 predstaviti nekoliko svojih projekata kojima će poboljšati komunalnu infrastrukturu Karlovčanima. Konferencija za novinare bit će održana u prostorijama DVD-a Donje Mekušje.

13:00  Ministrica Bernardica Juretić u Karlovcu  |  Karlovac

Tehnička ministrica Bernardica Juretić danas stiže u posjet Karlovcu, a u obilasku Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije u 13 sati, Centra za beskućnike na Gazi u 14:45 te kuće Obitelji sv. Josipa na Gradcu pridružit će joj se i kandidatkinje HDZ-a u 7. Izbornoj jedinici Marija Jelkovac i Hrvojka Božić.

9:00  O uređenju igrališta OŠ Braća Seljan  |  Karlovac

Početak uređenja igrališta  kod  OŠ  „Braća  Seljan“  u okviru Ka-kvart projekta tema je konferencije za novinare koja će danas biti održana u dvorištu škole. Početak je u 9 sati.

10:00  Ljubo Jurčić u Ozlju, Karlovcu, Draganiću i Lasinji  |  Karlovac

Prof. Ljubo Jurčić, predsjednik stranke Novi val i prvi kandidat na listi Koalicije za Premijera u VII. Izbornoj jedinici družit će se danas s građanima - od 10 sati ispred Robne kuće u Ozlju, od 11 i 30 na tržnici u Karlovcu, u 13 sati u Draganiću te u 14 sati u centru Lasinje.

10:00  Predstavljanje projekta pomoćnika u nastavi  |  Karlovac

Karlovačka županija predstavit će danas projekt "Uz pomoćnike u nastavi prema obrazovnoj inkluziji u Karlovačkoj županiji", koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Konferencija za novinare počinje u 10 sati u Uredu župana.

10:00  Najava programa Filmske revije mladeži i Four River Festivala  |  Karlovac

Na današnjoj konferenciji za novinare Kinoklub Karlovac će predstaviti predstavljen program 21. Filmske revije mladeži i 9. Four River Film Festivala. Počinje u 10 sati na livadi preko puta pivnice "Joha Pub".

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om