DOGAĐAJI

10:00  Pressica Mihajla Šepe  |  Karlovac

Tamburaški voditelj Mihajlo Šepa održat će danas konferenciju za novinare na kojoj će izreći svoje nezadovoljstvo stanjem u karlovačkom ZOAKD-u. Pressica se održava u prostoru Doma za starije "Sv. Antun" u 10 sati.

10:00  Darivanje krvi u Crvenom križu Karlovac  |  Karlovac

Posljednja lipanjska akcija darivanja krvi u Karlovcu održava se danas u Gradskom društvu Crvenoga križa. Krv je moguće dati od 10 do 16 sati.

16:00  Razmjena udžbenika u Crvenom križu  |  Karlovac

Prva od šest razmjena udžbenika bit će danas održana u Crvenom križu Karlovac, točnije ispred prostorija u Smičiklasovoj 25. Razmjena traje od 16 do 18 sati. Druga je na rasporedu 5. srpnja u isto vrijeme.

20:00  Izložba fotografija "neVidljivi" u Zorin domu  |  Karlovac

Izložba fotografskih portreta Karlovčana pod nazivom "neVIDLJIVI", autora Denisa Stošića bit će večeras otvorena Zorin domu (bočna dvorana).  Radi se o fotografijama karlovačkih obrtnika, hobista, sportaša i umjetnika snimljenih u njihovom radnom okruženju. Otvorenje izložbe je u 20 sati, a može ju se razgledati do 13. srpnja za radnog vremena kazališta te od 18 do 20 sati svaki dan.

21:00  Klapa Furešti i gosti nastupaju na Starom gradu  |  Karlovac

Klapa Furešti proslavit će večeras prvih deset godina svoga rada te Dan grada Karlovca koncertom na Starom gradu. Karlovčanima od 21 sat daruju večer nezaboravnih dalmatinskih šansona i svojih autorskih pjesama.

16:30  Sjednica Gradskog vijeća u Ozlju  |  Ozalj

U Ozlju se danas održava 25. sjednica Gradskog vijeća. Počinje aktualnim satom u 16 i 30, a na dnevnom redu je 13 točaka. Uz izvješća o radu Vatrogasne zajednice, Zajednice sportskih udruga i slično, gradski bi vijećnici trebali primiti na znanje želju Mjesnog odbora Police za izdvajanjem iz sastava grada Ozlja i pripajanjem općini Kamanje.

17:00  Razmjena udžbenika u Demokratskom rasadniku  |  Duga Resa

Dugoreška Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski" organizira danas razmjenu udžbenika u Demokratskom rasadniku. Počinje u 17 i traje do 19 sati.

21:00  Koncert Chorusa Carolostadien  |  Karlovac

U sklopu proslave 437. rođendana grada Karlovca na Starom gradu Dubovcu će večeras biti održan koncert Chorusa Carolostadien. Njime će ovaj karlovački zbor proslaviti i 18 godina svoga postojanja. Koncert pod nazivom "Civitas Carolostadien" počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.

11:00  Proslava Dana grada Duge Rese  |  Duga Resa

Sveta misa, polaganje vijenaca na spomen obilježju na groblju Sveti Petar i ispred zgrade gradske uprave te svečana sjednica Gradskog vijeća, ukratko je program proslave današnjeg Dana grada Duge Rese i zaštitnika grad sv. Petra. Sjednica u Velikoj vijećnici počinje u 11 sati.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om