DOGAĐAJI

10:30  Proslava 20. obljetnice 'Oluje'  |  Karlovac

Zbor ratnih postrojbi Domovinskog rata i Karlovačka županija pozivaju danas i sutra na proslavu 20. obljetnice Vojno - redarstvene akcije "Oluja".

Sveta misa bit će u 10 i 30 u crkvi Presveto Srce Isusovo, a u 12 sati počinje mimohod sudionika proslave sa zastavama ratnih postrojba te gradova i općina kroz grad Karlovac. Svečano postrojavanje svih sudionika mimohoda je u 13 sati na ŠRC-u Korana.

9:00  Memorijalni turnir "Ivan Furač - Đaja" u Starim Selima  |  Duga Resa

DVD Stara Sela iz Duge Rese danas organiziraju 20. Memorijalni turnir u malom nogometu "Ivan Furač - Đaja". Održat će se na igralištu u "5. rajonu" od 9 sati.

U večernjim satima na istom mjestu će biti održana vrtna zabava uz TIP-TOP band.

13:00  35. Koranski susreti u Slunju - OTKAZANO  |  Slunj

35. Koranski susreti koji su se danas trebali održati na kupalištu u Slunju, otkazani su zbog  nepovoljnih vremenskih uvjeta.

10:30  Izložba "84 sata za pobjedu"  |  Karlovac

U galeriji "Vjekoslav Karas" danas će biti otvorena izložba "84 sata za pobjedu" koju Gradski muzej postavlja u povodu 20. obljetnice pobjedničke vojno - redarstvene akcije Oluja. Otvorenje je u 10 i 30, a izložbu će se moći razgledati do 30. studenog.

Proslava 20. obljetnice 'Oluje'  |  Karlovac

Prijemom predstavnika ratnih postrojbi kod župana Ivana Vučića u 9 sati, danas se nastavlja proslava 20. godišnjice Oluje. U 10 sati u Galeriji "Vjekoslav Karas" bit će otvorena izložba "84 sata za pobjedu", u 12 sati je otvorenje Aleje hrvatskih branitelja na Rakovcu.

Program se nastavlja u 17 sati u Domu Oružanih snaga RH "Zirnski" gdje će o akciji Oluja govoriti pripadnici Generalskog zbora RH. U 19 sati je otvorenje izložbe ratnih fotografija i naoružanja u predvorju Doma te zajedničko druženje.

Nismo najavili neki događaj? Javite nam se putem RM Portala ili pošaljite SMS na broj 66531* uz ključnu riječ RM (npr. "RM Četvrtak u 18h u Zorin domu dječja predstava "Mačak u čizmama"). *cijena SMS-poruke: 3,66 kuna s PDV-om